Storitve

AVTENTIČNE MASAŽNE TEHNIKE IN LEPOTNI TRETMAJI

NOVO! INKOVSKA MASAŽA TELESA
Ritual se prične z zvokom školjke pututuja, andskim pihalom, s katerim se prikliče Apuja, v inkovski mitologiji mogočnega gorskega duha
Sledijo zvoki palo de lluvie, bambusove palice, ki oddaja zvok dežnih kapljic, tolkala chajchas in vodne glinene piščali
Z vonjem kadila palo santa, svetega lesa, se med masažo uporabijo:
⚜️topli vulkanski kamni
⚜️pututu (velika morska školjka južnoameriških kultur)
⚜️bambusove palice
⚜️pinde, zeliščni snopki s soljo
⚜️zeliščna tinktura
Gre za enega najbolj zanimivih in doživetih masažnih ritualov, ki sem se jih kadarkoli učila širom po svetu.

 

KANSA WAND IN MARMA AJURVEDSKA MASAŽA OBRAZA

Starodavna ajurvedska tehnika oljne masaže obraza, pri kateri se uporablja Kansa Wand. Masaža se prične s tradicionalno ajurvedsko masažo obraza (mukha abhyanga) in stimulacijo vitalnih marma točk na obrazu. Marma točke so vitalne energijske točke (povezane z življenjsko energijo), locirane na površini telesa in so pomemben del ajurvedske medicine. So kot most med telesom, umom in dušo. Stimulacija marma točk uravnava telesno ravnovesje, ima vpliv na čakre ter pomiri ali stimulira doše.

Pri drugem delu se uporabi Kansa Wand, pripomoček sestavljen iz lesa in kvalitetnega brona (gre za zlitino bakra s kositrom). Baker je visoko toplotno prevoden, spodbuja nastajanje kolagena, deluje antioksidativno in ima vlogo pri delovanju imunskega sistema. Masaža pripomore k ravnovesju treh doš. Gre za izjemno sproščujočo tehniko, ki globoko sprosti in pomladi obraz.

POMLAJEVALNA MASAŽA OBRAZA

Pomlajevalna in učvrščevalna masaža obraza, Natural Facelift Massage po sistemu Kundan Mehta, je neinvazivna, popolnoma naravna tehnika masaže obraza, brez uporabe olj ali krem. Vključuje masažo obraza, kot tudi lasišča in temelji na elementih učvrščevalnih tehnik, limfne drenaže, akupresure in energijskega dela. Tehnika je intenzivna, a hkrati globoko sproščujoča in je edinstvena v Sloveniji.      Razvili so jo v LCIC v Londonu. Že po prvi obrazni masaži je koža na obrazu bolj napeta in sijoča.

AROMATERAPEVTSKA MASAŽA

Aromaterapija je uporaba aromatičnih eteričnih olj, ki jih pridobimo iz različnih delov rastlin. Deluje na fizično, čustveno, mentalno in duhovno telo. Pri aromaterapevtski masaži gre za zelo učinkovito tehniko masaže, pri kateri se učinek poveča z delovanjem eteričnih olj na telo. Masažna mešanica je prilagojena posamezniku. Tehnika aromaterapevtske masaže se izvaja po standardih Penny Price Academy of Aromatherapy.

MASAŽA Z ZELIŠČNIMI SNOPKI

Gre za staro azijsko tehniko ogretih snopkov, v kateri je skrbno pripravljena mešanica posušenih zelišč. Topli snopki  se med masažo polagajo na telo. Je izjemno sproščujoča masaža, ki ima blagodejni vpliv. Uporabljam avtentične tehnike polaganja zeliščnih snopkov iz Tajske in Indije.

PSIHOLOŠKO-HOLISTIČNA MASAŽA PO WAPF METODI

Čudovita celostna masažna tehnika (WAPF metoda) vključuje gibe klasične masaže, shiatsu tehnik, aromaterapije in tibetanskih posod.  Izjemno sproščujoča in regenerativna masaža celega telesa.

MASAŽA Z VROČIMI KAMNI

Masaža se izvaja s polaganjem in masažo z vročimi kamni vulkanskega izvora. Bazaltni kamni so odlična nadgradnja masaži, saj odlično zadržijo toploto. Rezultat te masaže je tako termalni, mehanični kot tudi energetski. Masaža s toplimi kamni globoko sprosti.

TRADICIONALNA INDIJSKA MASAŽA – ABHYANGA

Ajurveda – znanost o življenju, je tradicionalni sistem zdravljenja v Indiji. Indijska masaža ali Abhyanga ima v ajurvedskem sistemu zdravljenja že večtisočletno tradicijo. Pri masaži se uporabljajo različna topla olja, ki se določijo glede na posameznikovo konstitucijo, katera temelji na določenem razmerju treh osnovnih vitalnih energij ali doš. Z ajurvedo lahko znova vzpostavimo ravnovesje naših doš. Znanje tehnik sem pridobila v Indiji, tudi na mednarodno priznani International Academy of Ayurved. Posebnost ajurvedske masaže telesa je masaža glave ali shiroabhyanga. Okrepijo se lasne korenine, lasje postanejo močnejši in bolj sijoči. Po ajurvedski masaži telesa smo zopet v harmoniji s telesom, umom in duhom.

TRADICIONALNA TAJSKA MASAŽA

Tradicionalna tajska masaža vključuje kombinacijo akupresure, energijskega dela z meridiani in raztegov. Tajska masaža izboljša prekrvitev telesa, fleksibilnost ter mišični tonus. Med masažo ste oblečeni v lahko in udobna oblačila, brez uporabe olj, masira se čez obleko in poteka na udobni blazini.

ROČNA SEDEČA MASAŽA NA STOLU

Ročna sedeča masaža na stolu je hitra in učinkovita masažna tehnika, pri kateri masiranec sedi oblečen na stolu. Traja 15 minut in za izvedbo ni potrebno veliko prostora. Sedeča pozicija omogoča boljši dostop, saj se področje ramen in vratu bolj izpostavi, kot v ležeči poziciji.

Sedeče ročne masaže na stolu izvajam že od leta 2007 po podjetjih, koferencah in dogodkih. Tečaj sedeče ročne masaže na stolu sem obiskala v Londonu (TouchPro Institute), izobraževanje pa sem nadaljevala v San Franciscu pri Davidu Palmerju, idejnemu začetniku ročnih masaž na stolu in direktorju TouchPro Institute.