Storitve

PONUDBA V JANUARJU 2018

Januar je mesec novih začetkov!

Pripravila sem skrbno premišljen program, po katerem se telo ne bo samo razstrupilo in učvrstilo, pač pa tudi globoko sprostilo.
Prva dva obiska temeljita na pilingu in masaži telesa, pri kateri se vtirajo skrbno izbrana rastlinska in eterična olja, ki izboljšajo cirkulacijo, stimulirajo limfo in delujejo diuretično.
Pri naslednjih dveh obiskih se nanaša obloga iz bele gline, bogata z minerali, ki odlično razstruplja telo, kožo pa pusti mehko in gladko, sledi masaža telesa za razstrupljanje in učvrstitev.
Pri zadnjih dveh tretmajih pa izvedem aromaterapevtsko masažo, za boljše počutje in dvig odpornosti z uporabo zeliščnih snopkov.

Pri nakupu paketa 6 obiskov je zadnji obisk gratis (cena celotnega programa je 225 €). Za popolno regeneracijo in sprostitev, pa boste deležne tudi eno urne pomlajevalne masaže obraza v obiliki darilnega bona.

POMLAJEVALNA MASAŽA OBRAZA

Pomlajevalna in učvrščevalna masaža obraza, Natural Facelift Massage, je neinvazivna, popolnoma naravna tehnika masaže obraza, brez uporabe olj ali krem. Že po prvi obrazni masaži je koža na obrazu bolj napeta in sijoča. Obrazne masaže se po programu priporočajo večkrat, saj se učinki seštevajo, s čimer dosežemo boljši rezultat.

MASAŽA Z ZELIŠČNIMI SNOPKI

Gre za staro azijsko tehniko ogretih snopkov, v kateri je skrbno pripravljena mešanica posušenih zelišč. Snopki  se med masažo polagajo na telo. Je izjemno sproščujoča masaža, ki ima blagodejni vpliv, saj sprošča boleče mišice.

TRADICIONALNA INDIJSKA MASAŽA – ABHYANGA

Ayurveda – znanost o življenju, je tradicionalni sistem zdravljenja v Indiji. Indijska masaža ali Abhyanga ima v ayurvedskem sistemu zdravljenja že večtisočletno tradicijo in služi kot predpriprava na globok očiščevalni proces, ki ga pozna samo ayurveda – panchakarma. Pri masaži se uporabljajo različna topla olja, ki se določijo glede na posameznikovo konstitucijo, katera temelji na določenem razmerju treh osnovnih vitalnih energij ali doš – Vata, Pitta in Kapha. Z ayurvedo lahko znova vzpostavimo ravnovesje naših doš. Pri masaži se večino gibov izvede z dlanmi. Abhyanga pospeši cirkulacijo krvi in limfe, po masaži se hitreje odpravljajo metabolični produkti, mišice se sprostijo in koža postane bolj elastična. Posebnost ayurvedske masaže telesa je masaža glave ali shiroabhyanga, katera pomaga pri glavobolih, nespečnosti, prhljaju, prezgodnjem sivenju in izpadanju las. Okrepijo se lasne korenine, lasje postanejo močnejši in bolj sijoči. Masaža se zaključi s shirodharo, gre za tok olja na čelo, globoko sprostitvena tehnika. Shirodhara zmanjša stres, tesnobo in utrujenost. Po ayurvedski masaži telesa smo zopet v harmoniji s telesom, umom in duhom.

AROMATERAPEVTSKA MASAŽA

Aromaterapija je uporaba aromatičnih eteričnih olj, ki jih pridobimo iz različnih delov rastlin. Deluje na fizično, čustveno, mentalno in duhovno telo. Pri aromaterapevtski masaži gre za bolj blago, vendar zelo učinkovito tehniko masaže, pri kateri se učinek poveča z delovanjem eteričnih olj na telo. Eterična olja se uporabljajo dermalno, v skrbno izbrani sinergistični mešanici različnih eteričnih olj za vsakega posameznika, v hladno stiskanem rastlinskem olju. Prav tako pa je učinek eteričnih olj tudi skozi inhalacijo, z uporabo vrhunskega električnega difuzorja, ki popolnoma ohrani vonj in terapevtske učinke eteričnih olj, ki jih brez dodajanja vode in segrevanja razprši v mikrodelce. Uporabljajo se najvišje kakovostna eterična olja s priznanimi certifikati (Florihana in Primavera).

TRADICIONALNA TAJSKA MASAŽA

Tradicionalna tajska masaža vključuje kombinacijo akupresure, energijskega dela z meridiani in raztegov. Tajska masaža izboljša prekrvitev telesa, fleksibilnost ter mišični tonus. Med masažo ste oblečeni v lahko in udobna oblačila, brez uporabe olj, masira se čez obleko in poteka na udobni blazini.

UČVRŠČEVALNI TRETMA

Učvrščevalni tretma se prične s pilingom ter nadaljuje z intenzivno masažo na problematičnih delih telesa. Piling vsebuje bogato z minerali sol mrtvega morja, čista in naravna eterična olja ter ekološka in hladno stiskana rastlinska olja. Po pilingu sledi tuširanje z odličnim gelom, narejenim s postopkom umiljenja rastlinskih olj (slovenske blagovne znamke Moika). Pri masaži se vtirajo skrbno izbrana rastlinska in eterična olja, ki izboljšajo cirkulacijo, stimulirajo limfo in delujejo diuretično. Priporoča se sklop šestih tretmajev vsaj en krat tedensko, pri tem se uporabijo tudi obloge iz blata mrtvega morja in bele gline, bogate z minerali, ki odlično razstrupljajo telo.

ROČNA SEDEČA MASAŽA NA STOLU

Ročna sedeča masaža na stolu je hitra in učinkovita masažna tehnika, pri kateri masiranec sedi oblečen na stolu. Traja 15 minut in za izvedbo ni potrebno veliko prostora. Sedeča pozicija omogoča boljši dostop, saj se področje ramen in vratu bolj izpostavi, kot v ležeči poziciji.