Storitve

POMLAJEVALNA MASAŽA OBRAZA

Pomlajevalna in učvrščevalna masaža obraza, Natural Facelift Massage, je neinvazivna, popolnoma naravna tehnika masaže obraza, brez uporabe olj ali krem. Tehnika je edinstvena v Sloveniji, razvili so jo v LCIC v Londonu. Že po prvi obrazni masaži je koža na obrazu bolj napeta in sijoča.

KANSA WAND AYURVEDSKA MASAŽA OBRAZA – NOVO

Starodavna ajurvedska tehnika oljne masaže obraza, pri kateri se uporablja Kansa wand (kombinacija lesa in visokokvalitetnega brona). Masaža se prične s tradicionalno ajurvedsko masažo obraza in stimulacijo marma točk na obrazu. Gre za izjemno tehniko, ki globoko sprosti in pomladi obraz.

TRADICIONALNA INDIJSKA MASAŽA – ABHYANGA

Ayurveda – znanost o življenju, je tradicionalni sistem zdravljenja v Indiji. Indijska masaža ali Abhyanga ima v ayurvedskem sistemu zdravljenja že večtisočletno tradicijo. Pri masaži se uporabljajo različna topla olja, ki se določijo glede na posameznikovo konstitucijo, katera temelji na določenem razmerju treh osnovnih vitalnih energij ali doš. Z ayurvedo lahko znova vzpostavimo ravnovesje naših doš. Znanje tehnik sem pridobila v Indiji, tudi na mednarodno priznani International Academy of Ayurved. Posebnost ayurvedske masaže telesa je masaža glave ali shiroabhyanga. Okrepijo se lasne korenine, lasje postanejo močnejši in bolj sijoči. Po ayurvedski masaži telesa smo zopet v harmoniji s telesom, umom in duhom.

AROMATERAPEVTSKA MASAŽA

Aromaterapija je uporaba aromatičnih eteričnih olj, ki jih pridobimo iz različnih delov rastlin. Deluje na fizično, čustveno, mentalno in duhovno telo. Pri aromaterapevtski masaži gre za zelo učinkovito tehniko masaže, pri kateri se učinek poveča z delovanjem eteričnih olj na telo. Tehnika aromaterapevtske masaže se izvaja po standardih Penny Price Academy of Aromatherapy.

MASAŽA Z ZELIŠČNIMI SNOPKI

Gre za staro azijsko tehniko ogretih snopkov, v kateri je skrbno pripravljena mešanica posušenih zelišč. Topli snopki  se med masažo polagajo na telo. Je izjemno sproščujoča masaža, ki ima blagodejni vpliv. Uporabljam avtentične tehnike polaganja zeliščnih snopkov iz Tajske in Indije.

TRADICIONALNA TAJSKA MASAŽA

Tradicionalna tajska masaža vključuje kombinacijo akupresure, energijskega dela z meridiani in raztegov. Tajska masaža izboljša prekrvitev telesa, fleksibilnost ter mišični tonus. Med masažo ste oblečeni v lahko in udobna oblačila, brez uporabe olj, masira se čez obleko in poteka na udobni blazini.

UČVRŠČEVALNI TRETMA

Učvrščevalni tretma se prične s pilingom ter nadaljuje z intenzivno masažo na problematičnih delih telesa. Piling vsebuje bogato z minerali sol mrtvega morja, čista in naravna eterična olja ter ekološka in hladno stiskana rastlinska olja. Pri masaži se vtirajo skrbno izbrana rastlinska in eterična olja, ki izboljšajo cirkulacijo, stimulirajo limfo in delujejo diuretično. Priporoča se sklop šestih tretmajev vsaj en krat tedensko, pri tem se uporabijo tudi obloge iz bele gline, bogate z minerali, ki odlično razstrupljajo telo.

ROČNA SEDEČA MASAŽA NA STOLU

Ročna sedeča masaža na stolu je hitra in učinkovita masažna tehnika, pri kateri masiranec sedi oblečen na stolu. Traja 15 minut in za izvedbo ni potrebno veliko prostora. Sedeča pozicija omogoča boljši dostop, saj se področje ramen in vratu bolj izpostavi, kot v ležeči poziciji.

Sedeče ročne masaže na stolu izvajam že od leta 2007 po podjetjih, koferencah in dogodkih. Tečaj sedeče ročne masaže na stolu sem obiskala v Londonu (TouchPro Institute), izobraževanje pa sem nadaljevala v San Franciscu pri Davidu Palmerju, idejnemu začetniku ročnih masaž na stolu in direktorju TouchPro Institute.

V Sloveniji sem izvedla raziskave o učinkih ročnih sedečih masaž po podjetjih, ugotovitve pa sem objavila v diplomskemu in magistrskemu delu. Sem tudi avtorica znanstvenega članka o ročnih sedečih masažah v podjetju, ki je bil objavljen v reviji The Journal of Alternative and Complementary Medicine.