Storitve

POSEBNA PONUDBA V DECEMBRU 2023 IN JANUARJU 2024 (Kansa Wand masaža obraza in stopal)

AVTENTIČNE MASAŽNE TEHNIKE IN LEPOTNI TRETMAJI

NOVO! HAVAJSKA LOMI LOMI MASAŽA

Masaža Lomi Lomi je tradicionalna havajska masaža “ljubečih rok”.  Značilni so dolgi, ritmični in zmerno globoki gibi z rokami, podlaktmi in komolci. Gibi spominjajo na valovanje oceana.

MARMA MASAŽA OBRAZA

Starodavna tehnika masaže marma točk na obrazu, glavi in vratu je globoko sproščujoča in transformativna.
Marma točke so vitalne energijske točke (povezane z življenjsko energijo), locirane na površini telesa in so pomemben del ajurvedske medicine. So kot most med telesom, umom in dušo. Stimulacija marma točk uravnava telesno ravnovesje, ima vpliv na čakre ter pomiri ali stimulira doše.
Marma masaža se izvaja z oljem, na voljo je paleta dragocenih in izjemnih rastlinskih olj za obraz (marula, baobab, argan, jojoba, šipkovi plodovi, olje sandalovine …).

PSIHOLOŠKO-HOLISTIČNA MASAŽA PO WAPF METODI

Čudovita celostna masažna tehnika (WAPF metoda) vključuje gibe klasične masaže, shiatsu tehnik, aromaterapije in tibetanskih posod.  Izjemno sproščujoča in regenerativna masaža celega telesa.

MASAŽA Z VROČIMI KAMNI

Masaža se izvaja s polaganjem in masažo z vročimi kamni vulkanskega izvora. Bazaltni kamni so odlična nadgradnja masaži, saj odlično zadržijo toploto. Rezultat te masaže je tako termalni, mehanični kot tudi energetski. Masaža s toplimi kamni globoko sprosti.

AROMATERAPEVTSKA MASAŽA

Aromaterapija je uporaba aromatičnih eteričnih olj, ki jih pridobimo iz različnih delov rastlin. Deluje na fizično, čustveno, mentalno in duhovno telo. Pri aromaterapevtski masaži gre za zelo učinkovito tehniko masaže, pri kateri se učinek poveča z delovanjem eteričnih olj na telo. Masažna mešanica je prilagojena posamezniku. Tehnika aromaterapevtske masaže se izvaja po standardih Penny Price Academy of Aromatherapy.

Na voljo so izdelki slovenske blagovne znamke MAKOSH, katero je ustanovila Nina Medved, aromaterapevtka, botanična parfumerka in formulatorka naravne kozmetike. Gre za senzorično kozmetiko, ki predstavlja most med aromaterapijo in tradicionalno parfumeristiko. MAKOSH sestavljajo izdelki (olja za telo in lase, dišavi z namero in meglici za prostor) iz skrbno načrtovane kompozicije eteričnih olj, absolutov in CO2 ekstraktov v kombinaciji z rastlinskimi olji.

 

MASAŽA Z ZELIŠČNIMI SNOPKI

Gre za staro azijsko tehniko ogretih snopkov, v kateri je skrbno pripravljena mešanica posušenih zelišč. Topli snopki  se med masažo polagajo na telo. Je izjemno sproščujoča masaža, ki ima blagodejni vpliv. Uporabljam avtentične tehnike polaganja zeliščnih snopkov iz Tajske in Indije.

 

 

TRADICIONALNA INDIJSKA MASAŽA – ABHYANGA

Ajurveda – znanost o življenju, je tradicionalni sistem zdravljenja v Indiji. Indijska masaža ali Abhyanga ima v ajurvedskem sistemu zdravljenja že večtisočletno tradicijo. Pri masaži se uporabljajo različna topla olja, ki se določijo glede na posameznikovo konstitucijo, katera temelji na določenem razmerju treh osnovnih vitalnih energij ali doš. Z ajurvedo lahko znova vzpostavimo ravnovesje naših doš. Znanje tehnik sem pridobila v Indiji, tudi na mednarodno priznani International Academy of Ayurved. Posebnost ajurvedske masaže telesa je masaža glave ali shiroabhyanga. Okrepijo se lasne korenine, lasje postanejo močnejši in bolj sijoči. Po ajurvedski masaži telesa smo zopet v harmoniji s telesom, umom in duhom.

KANSA WAND AYURVEDSKA MASAŽA OBRAZA

Starodavna ajurvedska tehnika oljne masaže obraza, pri kateri se uporablja Kansa Wand. Masaža se prične s tradicionalno ajurvedsko masažo obraza (mukha abhyanga) in stimulacijo vitalnih marma točk na obrazu. Pri drugem delu se uporabi Kansa Wand, pripomoček sestavljen iz lesa in kvalitetnega brona (gre za zlitino bakra s kositrom). Baker je visoko toplotno prevoden, spodbuja nastajanje kolagena, deluje antioksidativno in ima vlogo pri delovanju imunskega sistema. Masaža pripomore k ravnovesju treh doš. Gre za izjemno tehniko, ki globoko sprosti in pomladi obraz.

PILING ZA TELO IN MASAŽA TELESA

Piling vsebuje bogato z minerali sol mrtvega morja, čista in naravna eterična olja ter ekološka in hladno stiskana rastlinska olja. Piling se izvaja na posameznemu delu telesa, nato se piling odstrani s toplo brisačo in poškropi s hidrolatom. Sledi masaža z izbranimi rastlinskimi in eteričnimi olji.

POMLAJEVALNA MASAŽA OBRAZA

Pomlajevalna in učvrščevalna masaža obraza, Natural Facelift Massage po sistemu Kundan Mehta, je neinvazivna, popolnoma naravna tehnika masaže obraza, brez uporabe olj ali krem. Vključuje masažo obraza, kot tudi lasišča in temelji na elementih učvrščevalnih tehnik, limfne drenaže, akupresure in energijskega dela. Tehnika je intenzivna, a hkrati globoko sproščujoča in je edinstvena v Sloveniji.      Razvili so jo v LCIC v Londonu. Že po prvi obrazni masaži je koža na obrazu bolj napeta in sijoča.

TRADICIONALNA TAJSKA MASAŽA

Tradicionalna tajska masaža vključuje kombinacijo akupresure, energijskega dela z meridiani in raztegov. Tajska masaža izboljša prekrvitev telesa, fleksibilnost ter mišični tonus. Med masažo ste oblečeni v lahko in udobna oblačila, brez uporabe olj, masira se čez obleko in poteka na udobni blazini.

ROČNA SEDEČA MASAŽA NA STOLU

Ročna sedeča masaža na stolu je hitra in učinkovita masažna tehnika, pri kateri masiranec sedi oblečen na stolu. Traja 15 minut in za izvedbo ni potrebno veliko prostora. Sedeča pozicija omogoča boljši dostop, saj se področje ramen in vratu bolj izpostavi, kot v ležeči poziciji.

Sedeče ročne masaže na stolu izvajam že od leta 2007 po podjetjih, koferencah in dogodkih. Tečaj sedeče ročne masaže na stolu sem obiskala v Londonu (TouchPro Institute), izobraževanje pa sem nadaljevala v San Franciscu pri Davidu Palmerju, idejnemu začetniku ročnih masaž na stolu in direktorju TouchPro Institute.