Za podjetja

ROČNE SEDEČE MASAŽE NA STOLU

Ročna sedeča masaža na stolu je hitra in učinkovita masažna tehnika, pri kateri masiranec sedi oblečen na stolu. Traja 15 minut in za izvedbo ni potrebno veliko prostora. Sedeča pozicija omogoča boljši dostop, saj se področje ramen in vratu bolj izpostavi, kot v ležeči poziciji.

 

 

STROKOVNOST

Sedeče ročne masaže na stolu izvajam že od leta 2007 po podjetjih, koferencah in dogodkih. Tečaj sedeče ročne masaže na stolu sem obiskala v Londonu (TouchPro Institute), izobraževanje pa sem nadaljevala v San Francisu pri Davidu Palmerju, idejnemu začetniku ročnih masaž na stolu in direktorju TouchPro Institute.

V Sloveniji sem izvedla raziskave o učinkih ročnih sedečih masaž po podjetjih, ugotovitve pa sem objavila v diplomskemu in magistrskemu delu. Sem tudi avtorica znanstvenega članka o ročnih sedečih masažah v podjetju, ki je bil objavljen v reviji The Journal of Alternative and Complementary Medicine.

 

IZVEDBA ROČNIH SEDEČIH MASAŽ NA STOLU

Ročne masaže na stolu se v podjetju izvedejo po predhodnem naročilu.

Masažne tehnike se izvajajo na ergonomsko oblikovanem stolu, priznanega podjetja Earthlite. Poskrbljeno je tudi za čistočo in varnost.

 

DODATNO

Pri izvedbi ročnih masaž na stolu se lahko uporabijo eterična olja (inhalacija med masažo), uporabljajo se najvišje kakovostna eterična olja s priznanimi certifikati. Opravljen imam tudi profesionalni tečaj aromaterapije in aromaprakse (Magnolija, Ljubljana).